01 juni 2007

Så er det klart for super fredag!

Av og til er det soleklart for super fredag.

På super fredager er det full rulle på den lille et-bords resturanten hos mesterkokk Paul von Linjealle. Aftenens menyer som følger:



Forrett
Kamchatka krabbe Ginger Lime
Egly-Ouriet Brut Rose Grand Cru Champagne
***
Hovedrett
Andebryst med Olivensaus
Ca' La Bonda Amarone della Valpolichella 2003
***
Dessert
Panacotta
Pantelleria Passito Liquoroso 2005
***
Spent på hvordan dette gikk? Tune in later..
*
*
*
EDIT MANDAG 4.6.07.
*
Det gikk over all forventning. Stikkordet --> "slow-food" fikk en nyere betydning. Intet er som å "lage maten imens man spiser og drikker seg sakte igjennom kvelden". Og det var akkurat det som skjedde. Langsom nytelse.
Måltid og drikke i sær, sto til laud!
*
Fullstendig rapport vedrørende denne høydekurven, i mitt livsløp av nyere dato, er i sin helhet oversendt Internettledelsen for sensur og vil kanskje bli offentligjort plutselig.
*
*
Mvh
Paul v Linjealle
Mesterkokk

Ingen kommentarer: